De webshop van Drogisterij Martine, Vollenhove
Home Tips Webshop fotoquelle Contact Route

Overzicht van de blogitems:

15-09 - Een beetje blauw. Make-up voor de mond.
08-09 - Een beetje blauw. Tips voor mooie wenkbrauwen deel 2
02-09 - Een beetje blauw. Make-up voor de wenkbrauwen deel 1
24-08 - Een beetje blauw. De ogen deel 2
19-08 - Een beetje blauw. De ogen deel1
22-07 - Een beetje blauw. De basis deel 3 Camouflage
10-07 - Een beetje blauw. De basis deel 2.
05-07 - Een beetje blauw. De basis deel 1.
05-07 - Een beetje blauw.
02-07 -  Make-Up. Hoe maak ik me op?

Een beetje blauw. Make-up voor de mond.

Een beetje blauw. Make-up voor de mond.

Allemaal doen we het vaak, even snel voor het weggaan wat lipstick op en gààn.
Maar waarom blijft de lipstick niet zitten en hoe maken we nu een èchte mooie mond?

Met lippotlood, lipstick en een lipgloss kan jij de perfecte mond maken!


Lippotlood

Hiermee kan je de mond symmetrisch maken je kunt je mond dus een beetje bijtekenen. Je kunt met het lippotlood dus een mooi contour maken van je lippen en als je ze hiermee ook invult kan je de kleur van je lipstick nog wat beïnvloeden. Tevens zorgt het potlood er ook voor dat de lipstick niet gaat uitlopen. Je ziet het wel eens bij bv oudere dames die wat kleine rimpeltjes hebben om de mond dat de kleur daar nog wel eens in uitloopt. Ook bij heel warm weer of bij een optreden ben je dat echt niet hebben.

In principe hoort de kleur van het potlood hetzelfde te zijn als de lipstick. Maar is de trend anders dan doe je hem eventueel donkerder.

Lipstick

Een lipstick met een matte kleur blijft door de samenstelling langer zitten dan een glanzende. Ook geeft deze een meer natuurlijk effect. Een glanzende lipstick is meestal wat verzorgender. Een lichte kleur lipstick maakt de lippen voller en een donkere maakt ze kleiner. Na het aanbrengen van de lipstick moet je even in een tissue “happen” en daarna weer opnieuw aanbrengen. Het liefst wel 2 keer omdat je de kleurpigmenten van de lipstick dan als het ware wat meer in de huid drukt en de lipstick langer blijft zitten.

En toen ging je even je neus poederen en zag ineens dat er allemaal lipstick aan je tanden zat!!!

Voorkom dit door na het aanbrengen van de lipstick even je wijsvinger in je mond te steken en hem door getuite lippen weer naar buiten laat glijden dan zit het overtollige aan je vinger en niet op je tanden.


Lipgloss

Deze is er gekleurd en ongekleurd en hiermee maak je de lippen glanzend. Als je een matte lipstick op hebt en je brengt wat gloss aan op je onderlip krijgt je mond wat meer volume.