De webshop van Drogisterij Martine, Vollenhove
Home Tips Webshop fotoquelle Contact Route

Overzicht van de blogitems:

15-09 - Een beetje blauw. Make-up voor de mond.
08-09 - Een beetje blauw. Tips voor mooie wenkbrauwen deel 2
02-09 - Een beetje blauw. Make-up voor de wenkbrauwen deel 1
24-08 - Een beetje blauw. De ogen deel 2
19-08 - Een beetje blauw. De ogen deel1
22-07 - Een beetje blauw. De basis deel 3 Camouflage
10-07 - Een beetje blauw. De basis deel 2.
05-07 - Een beetje blauw. De basis deel 1.
05-07 - Een beetje blauw.
02-07 -  Make-Up. Hoe maak ik me op?

Een beetje blauw. De basis deel 3 Camouflage


Een beetje blauw. De basis deel 3 Camouflage

Vorige keer heb ik beloofd dat ik het zou hebben over camoufleren. Ik zal jullie enkel tips geven over hoe je dit het beste kunt doen.

Niet iedereen hoeft te camoufleren en dit is ook niet altijd nodig tenzij je vindt dat je bepaalde plekjes hebt die je graag wil verdoezelen. Hoe pak je dit nu het beste aan?

Als eerste als je een dekkende basis aanbrengt heb je vaak al voldoende camouflage. Je huid is dan al egaler van kleur. Als je dus nog wilt camoufleren gebeurd dit dus na het aanbrengen van de basis behalve bij gebruik van een blauwe of groene crème. Met de camouflage producten willen we de huid plaatselijk lichter maken. (zoals BV bij kringen onder de ogen) of egaliseren van de huid (bij bv een acnehuid).


Groene of blauwe crèmes:

Deze kleuren zijn de tegenpolen van rood en geschikt om rode wangen of adertjes neutraal van kleur te maken deze moeten kloppend worden aangebracht en hoort dan in de huid te trekken. Niet wrijven! Anders met aanbrengen van de basis veeg je het er zo af.

Sticks of crèmes:

Deze zijn dikker dan een normale basis en kunnen plaatselijk goed dekkend opgebracht worden met een kwastje, middelvinger of pink hiermee kun je het product zachtjes inkloppen.

Kringen die onder de ogen voorkomen hebben een donkere kleur en kun je alleen lichter van kleur maken als je ze op een van bovenstaande manieren camoufleert.

Pukkeltjes en bv littekens zijn egaal te maken met een kleur die gelijk is aan de basis.